de-groot-Transport MJ-De-Groot-Transport De-Groot-Transport De-Groot-Transport-impressie

Welkom bij M.J. de Groot Transport B.V.

Op deze site vindt u informatie over ons bedrijf, over de diensten en goederen die wij leveren en over het materieel waar wij mee werken.

Kijkt u alstublieft even rond en mocht u meer informatie willen dan horen wij graag van u.

M.J. de Groot Transport B.V. is al meer dan 65 jaar actief in de transport branche. M.J. de Groot Transport B.V. is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van tanktransport en zeecontainertransport. Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark dat geschikt is voor het transporteren van containers en tanks. De maten van deze containers varieren van 20 ft t/m 45 ft. Kennis van zaken, sterk materiaal, ervaren bestuurders, een gezonde dosis vakkennis en het naleven van de verkeersregels zijn belangrijk voor M.J. de Groot Transport B.V. om de afwerking en veiligheid te verzekeren die u, als klant, vereist.

Tanktransport


Tanktransport MJ De Groot Transport

.J. de Groot Transport B.V. heeft een jarenlange ervaring in het vervoer van vloeistoffen, hoofdzakelijk chemicalién. Eén van de sterke punten van M.J. de Groot Transport B.V. is dat wij een grote mate van diversiteit in transport kunnen aanbieden. Ook het tanktransport is namelijk een onderdeel van ons transportbedrijf. M.J. de Groot Transport B.V. is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige transport van vloeistoffen.

Lees Meer

Containertransport


Containertransport MJ De Groot Transport

Zeecontainer transport vraagt om kwalitatief hoogwaardig materieel en medewerkers met de juiste kennis, ervaring en inzicht. Wij hebben die middelen en expertise. M.J. de Groot Transport B.V. heeft decennialange ervaring met het vervoeren van zeecontainers. Tevens beschikt M.J. de Groot Transport B.V. voor efficiënt zeecontainer vervoer over vrachtwagens die allerlei soorten en maten van zeecontainers kunnen vervoeren.

Lees Meer

Fotoboek


Fotoboek MJ De Groot Transport

M.J. de Groot Transport B.V. is al meer dan 65 jaar actief in de transport branche. M.J. de Groot Transport B.V. is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van tanktransport en zeecontainertransport. Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark dat geschikt is voor het transporteren van containers en tanks.

Lees Meer

Copyright © M.J. de Groot Transport B.V. - 1946 - 2017 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl